ANKARA / MAMAK - Abidinpaşa İlkokulu

Ağu

Değerli Mesai Arkadaşlarım, Kıymetli Veliler, Sevgili Öğrenciler;
Okul Müdürü olarak atandığım Abidinpaşa İlkokulu'nda 07/08/2023 tarihi itibariyle göreve başlamış bulunmaktayım. Türkiye'nin değerli ve köklü eğitim kurumlarından biri olan bu okulun müdürü olarak aranızda bulunmak benim için bir onurdur.
Öncelikle, bu okulda daha önce emek veren tüm yönetici ve öğretmenlere teşekkür ediyorum.
Yeni görev; yeni heyecan ve yeni hizmet demektir. Bu zor ve bir o kadar onurlu görevi yaparken en büyük güvencem sizlerin manevi desteği olacaktır. Karşılıklı dayanışma, işbirliği ve özveriyle öğrencilerimiz için güzel şeyler ortaya koyacağımıza, yoğun bir emekle ve ekip ruhu içerisinde hizmet edeceğimize inancım tamdır.
Günü kurtarmak değil geleceği kurmak çabası içinde, sürekli gelişimi ve değişimi takip ederek her alanda kalite ve başarı asıl hedefimiz olacaktır.
2023-2024 eğitim öğretim yılının tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni eder, saygılar sunarım.
Hüseyin DEMİRKAN
Abidinpaşa İlkokulu Müdürü

Ara

okulumuz yenilendi.

Ağu

Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; büyük taarruz zaferinin yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.

Ara

Pandemi döneminde en çok okulumuzu ve arkadaşlarımızı, öğretmenlerimizi çok özledik,

okul daha rahat, hatta bahçede ardakadaşlarımızla oynamayı da çok özledik.